dissabte, 5 d’abril del 2014

La revista MésOsona líder en exemplars setmanals a la comarca

Per segon any consecutiu la revista MésOsona ha obtingut la certificació OJD-PGD que l'acredita com la publicació gratuïta de més difusió de la comarca. El passat 2013, a més, va ampliar la diferència fins a gairebé 3.000 revistes setmanals amb la segona revista que la segueix en número d’exemplars.

Promig de 20.691 revistes setmanals

Aquesta xifra representa un augment de gairebé el 4% en comparació amb l’any passat i torna a situar el MésOsona per sobre de l’informatiu comercial Reclam, que obté una certificació de 17.737 exemplars setmanals aquest 2013. A més, el sistema de distribució permet assolir una dada de devolució residual inapreciable que dóna un 100% de distribució efectiva. És a dir que pràcticament totes les revistes que es distribueixen arriben als lectors.

Osona 95%, El Ripollès 2,5% i La Garrotxa 2,5%

Per primer cop, l’OJD-PGD certifica la distribució del MésOsona a la Garrotxa amb un 2,5% que correspon a unes 600 revistes.

Durant tota aquesta primavera i seguint amb la dinàmica de creixement de la revista ja s'estan editant i distribuint 22.000 revistes MésOsona cada setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada